HTML

Feljegyzések Hindusztánból

Egyetemi éveim közepe táján merült fel bennem az ötlet: jó lenne világot járni kicsit még mielőtt beszállok a "mókuskerékbe". Ha már dolgozik az ember, akkor nincs az a munkáltató, aki tolerálna egy 2-3 hónapos kiruccanást . Az idő múlásával egyre jobban kikristályosodott az útiterv: India, 2008 november 27 - 2009. március 29. Ez a blog az ott szerzett tapasztalataimat, élményeimet hivatott megörökíteni.

Friss topikok

Hat nem sikerult...

2009.02.05. 14:08 Balazs.Indiaban

Az indulas elott 3 nappal az interneten foglalt jegyem varolistara kerult. Ilyen mar tobbszor elofordult utazasaink soran, de sosem volt vele gond: vegul mindig kaptunk helyet. Az eddigi szerencse sorozat tegnap este ert veget: nem kaptam helyet a vonaton, mely evitt volna Ammahoz.
Ha mar igy alakult modositottam a terven: irany Mysore! Ammahoz tett latogatasomat csusztatom par nappal.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feljegyzesek-hinduszthanbol.blog.hu/api/trackback/id/tr99924409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása